Programma
BNNVARA

Estavana Polman over tv-debuut met Beter Laat Dan Nooit: ‘Hele goede klik’

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Estavana Polman over tv-debuut met Beter Laat Dan Nooit: ‘Hele goede klik’

Estavana Polman laat in Jan-Willem Start Op! weten dat ze trots is op haar tv-debuut met het programma Beter Laat Dan Nooit, maar ziet op dit moment geen toekomst in presenteren.

Er komt weer een nieuw seizoen van Beter Laat Dan Nooit. “Dit jaar met allerlei televisie coryfeeën”, vertelt Jeroen Kijk in de Vegte. Zo gaan dit jaar Henny Huisman, Ad Visser, Edwin Rutten en Frits Barend onder begeleiding van handbalster Estavana Polman op reis naar Azië. Eerdere jaren werd het programma gepresenteerd door Olcay Gulsen en Katja Schuurman.

Een groot ego

Estavana kende voor de opnames alleen Frits Barend. “Maar ik heb ze allemaal goed leren kennen tijdens het programma en het zijn echt geweldige mannen”, vertelt de kersverse presentatrice. Haar reisgezelschap bestaat uit vier grote persoonlijkheden, maar daar is ze wel tegen opgewassen. “Het viel eigenlijk wel mee, ik denk dat ik een groter ego heb. De sfeer was goed en ik voelde me heel relaxed. We hadden een goede klik en ik denk dat dit ook goed terug te zien zal zijn.”

Of we Estavana na deze geslaagde vuurdoop vaker op de buis gaan zien? “Het presenteren was ontzettend leuk en het programma is geweldig, maar je moet mij niet achter een autocue zetten”, lacht Estavana. “Mijn ambities liggen nu niet bij het werk als presentatrice.” Ze wil zich voorlopig nog even volledig focussen op haar handbalcarrière. “Nu mijn lichaam het nog doet", licht ze toe.

Luister hieronder het hele gesprek terug:

Video niet beschikbaar

Jan-Willem Start Op!

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 6.00 tot 9.00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie