Programma

Tranen bij luisteraars dankzij live optreden Miss Montreal

  1. Nieuwschevron right
  2. Tranen bij luisteraars dankzij live optreden Miss Montreal

Met het nummer Alles weet Miss Montreal opnieuw te ontroeren. Ze zong het nummer live in Jan-Willem Start Op en dat leverde een stortvloed aan lofzangen in de NPO Radio 2 app op.

Zo appte luisteraar Ingrid: "Huilen hier, maar op een hele fijne manier." Als Miss Montreal niet meegedaan had aan het tv-programma Beste Zangers, dan was haar nieuwe single er misschien wel helemaal niet gekomen. Daar bouwde ze namelijk een hechte vriendschap op met Suzan & Freek. "Dat was heel erg leuk. En toen zei ik: 'Nou, vinden jullie het niet leuk om even te schrijven samen'", vertelt Sanne. Zo doken Sanne, Suzan en Freek onder het genot van Indiaas en een wijntje de studio in. "En toen zat ik bij Suuz op de kruk bij de piano. Ze was een heerlijk iets aan het spelen en toen zei ik: 'Dát is mooi!' Toen ging ik meeneuriën en hadden we het heel leuk. Voor ik het wist hadden we 'm af."

Grote misvatting over Alles

Een grote misvatting over de gloednieuwe single van Miss Montreal is dat het een ode aan haar vriend is. "Ik snap niet hoe iedereen daar nou weer bij komt", vertelt Sanne. "Het draait meer over dat je soms het grote plaatje moet blijven zien. En dat je niet moet inzoomen op een onbelangrijk probleem. Dat doen veel mensen wel en ik kan er ook wat van", vertelt ze. Afgelopen jaren heeft de zangeres veel aan zichzelf gewerkt, waardoor ze het grotere plaatje nu wel ziet. "Dat is meer een stukje tekst voor iedereen, maar het refrein is wel echt keihard een liefdesverklaring aan mijn verkering."

Check hieronder haar live optreden:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op elke werkdag van 06.00 tot 09.00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie