Programma

Young Gun Silver Fox aan de deurbel!

  1. Nieuwschevron right
  2. Young Gun Silver Fox aan de deurbel!

Als de hele ochtend de gang vol met kisten staat, is het geen verrassing dat de deurbel gaat. Maar dat de mannen van Young Gun Silver Fox voor de deur zouden staan hadden Jan-Willem en Jeroen niet verwacht!

'Alleen maar liefde'

De mannen van Young Gun Silver Fox vertellen waarom ze zich zo welkom voelen in Nederland. Andy Platts: "Het is heel erg vreemd om hier elke keer met open armen ontvangen te worden, maar vooral ook heel mooi. We krijgen hier altijd alleen maar liefde. Dat is fantastisch." Platts heeft nog geen idee waarom ze hier zo populair zijn: "We zijn nog op onderzoek uit. Volgens mij hebben jullie hier in Nederland gewoon een goede smaak."

Check het hele interview hier:

Young Gun Silver Fox speciaal in Nederland voor Jan-Willem Start Op

Speciaal naar Nederland gekomen

Als Jan-Willem en Jeroen met de band in gesprek zijn, blijkt dat Young Gun Silver Fox speciaal naar Nederland is gekomen voor het optreden in de studio van NPO Radio 2. Dat maakt deze live-versie van de swingende nieuwe single 'Kingston Boogie' extra speciaal!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zeker geen onbekenden

Jan-Willem zegt terecht: "Jullie zouden een sleutel moeten krijgen van onze studio." Young Gun Silver Fox loopt de studio van NPO Radio 2 de laatste tijd namelijk plat. Tijdens hun optreden in de nieuwe ochtendshow spelen ze ook 'Love Guarantee'!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

JAN-WILLEM START OP

Je hoort Jan-Willem en Jeroen iedere werkdag tussen 06.00 en 09.00 uur met Jan-Willem Start Op op NPO Radio 2!

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie