Programma

Nieuwe podcasts: Alles over Eurovisie en theorieën over piramides

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe podcasts: Alles over Eurovisie en theorieën over piramides

We hebben de meest spraakmakende podcasts van NPO Radio 2 van deze week voor je op een rijtje gezet, zodat je niks hoeft te missen.

Fiction Factory

In deze aflevering duiken Jeroen Schuijt en Jeroen van Inkel in deze fascinerende, vaak mysterieuze wereld van Egypte en farao's. Men heeft al die duizenden jaren geleden prestaties verricht en bouwwerken gemaakt waarvan we nu denken: "Hoe is dat toch mogelijk?" Is dat menselijk vernuft of hebben de Egyptenaren destijds hulp van buitenaards leven gehad?

#15 - Egypt & Pharaos - Fiction Factory

Holy Hits - De Podcast

Martine, Bert en Matthijn praatten in de aflevering hiervoor over artiesten die worstelen met hun mentale gezondheid. Stoppen ze dat wel of niet in de muziek en hoe kom je zo’n tijd door?

#14 - Holy Hits special over mental health: Reyer heeft een burnout (S03) - Tekstuele Voorlichting

De Keiharde Pödcast

De pödcast met hart voor hard! Een uur lang maken Suzanne Bosman en Mike Arntz metaalkabaal voor jou en door jou samengesteld. Dit keer met onder andere Candy, Prong en Chelsea Wolfe

#3 - Black Nazareth, Schiedam en jenever (S03) - De Keiharde Pödcast

Liedjeslust

Een podcast van Dolf Jansen over het grote gevoel dat alleen in liedjes gevangen kan worden. De vraag is... Of je liedjes lust? Te gast: Froukje.

De Officiële Songfestival Podcast

Het Songfestival gaat door en Lammert de Bruin en Ruben Messelink zijn erbij. In deze eerste aflevering loopt Lammert stage als designer bij het Songfestival en zoekt Ruben uit hoe bookmakers aan hun informatie komen. One’sy Muller en Bart Arens testen hun Frans en Mr. Songfestival Cornald Maas doet een voorspelling.

#1 - Eindelijk! - De Officiële Songfestival Podcast

Op Z'n Kop!

In deze aflevering van de podcast Op Z'n Kop! hebben Marianne Zwagerman en Rick van Velthuysen het over de benoeming van Vera Bergkamp tot voorzitter van de Tweede Kamer, over Mark Rutte die deze week liet zien dat er toch nog een liberaal in hem schuilt en over het goede nieuws dat de terrassen weer open mogen.

#13 - OP Z'N KOP! De terrassen gaan weer open! - Op z’n Kop!

Simone's Songlines

Deze podcast lopen de muzikale rode draden door Afrika. Te gast voor een uitgebreid interview is de eerste vrouwelijke kora-virtuoos, zangeres, componiste en onderwijspionier Sona Jobarteh uit Gambia. Op 10 april komt er een documentaire uit over haar leven en werk.

Staverman Stand-Up

In een nieuwe aflevering van podcast Staverman Stand-Up spreekt Gijs Staverman met cabaretier Alex Ploeg. Samen hebben ze het onder andere over zijn idool en hoe je leert grappig te zijn.

Hoe te beluisteren?

Dit zijn nog niet alle podcasts van NPO Radio 2! Check meer podcasts via de gratis NPO Radio 2 app, NPORadio2.nl/podcasts en via jouw favoriete podcastplatform.

NPO Luister

Het hele podcastaanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie