Naar homepage
Programma

Alpe D'HuZes

  1. Nieuwschevron right
  2. Alpe D'HuZes

Op woensdag 6 en donderdag 7 juni beklimmen ruim achtduizend deelnemers de Alpe d

Radio en TV

Vanaf maandag 28 mei is dagelijks om 19.30 uur op Nederland 1 de reality-serie Fietsen Naar De Top te zien. In dit programma wordt een groep amateurfietsers uit Prinsenbeek gevolgd die meedoet aan Alpe d’HuZes. Zij staan er niet alleen voor: ze krijgen hulp van niemand minder dan ex-profwielrenster Leontien van Moorsel. Zij zal keihard trainen met de teamleden en gaat er alles aan doen om de amateurwielrenners klaar te stomen voor Alpe d’HuZes.

Knooppunt

Vanaf maandag 14 mei zijn de ontwikkelingen ook dagelijks in het Radio 2 programma Knooppunt Kranenbarg te horen. Op 7 juni staat Radio 2 geheel in het teken van het evenement. Knooppunt Kranenbarg zendt ’s ochtends van 05-00-09.00 uur én ’s middags van 16.00-20.00 uur uit vanaf de berg en in alle Radio 2 programma’s wordt regelmatig geschakeld met de Alpe D’Huez.

Live verslag

Aansluitend op woensdag 6 juni om 19.30 uur en donderdag 7 juni om 19.00 zenden de NCRV en de NOS een live-verslag van de Alpe d’HuZes uit op Nederland 1. Jetske van den Elsen en Herman van der Zandt nemen op beide dagen de presentatie op zich met gesprekken met deelnemers en diverse reportages. Ook het digitale themakanaal Spirit 24 besteedt op donderdag 7 juni aandacht aan het sportieve evenement.


Alpe D'HuZes
6 & 7 juni

>> Knooppunt Kranenbarg

>> Alpe D'HuZes

Ster advertentie
Ster advertentie