Programma

Johnny de Mol over bizarre editie The Passion: 'We hopen dat het moed geeft'

  1. Nieuwschevron right
  2. Johnny de Mol over bizarre editie The Passion: 'We hopen dat het moed geeft'

The Passion gaat door, maar op een andere manier. Verteller Johnny de Mol legt in Thank God It's Sunday uit hoe deze editie zal verlopen.

Een maand geleden ging het nog over de editie in Roermond, maar nu is het totaal anders. "De wereld staat op z'n kop", vertelt Johnny de Mol. De actuele en aangepaste versie van The Passion is zonder live band en zonder publiek. Het zal een live vertelling zijn afgewisseld met scenes en liedjes uit de afgelopen negen edities. Johnny de Mol zal het verhaal vertellen. Blinden en slechtzienden kunnen op donderdag 9 april 10 jaar The Passion: ‘Geef mij nu je angst’ met audiodescriptie volgen via NPO Radio 2. "De afgelopen week hebben we met de schrijvers gewerkt om de situatie erbij de betrekken. Het verhaal van de The Passion gaat over angst en hoop. Dat is precies wat er momenteel speelt. We kunnen het heel erg naar het nu trekken. We hopen dat het moed geeft", vertelt Johnny. "Het thema is heel mooi. Geef mij nu je angst. Toepasselijker kan niet."

Wat gaan we precies allemaal zien donderdag tijdens The Passion? Johnny de Mol legt het hieronder uit:

THE PASSION OP NPO RADIO 2

Tussen 18.00 - 20.30 uur belt Wouter op NPO Radio 2 met bekende artiesten die aan eerdere edities hebben meegedaan en laten we horen wat hun favoriete liedje is uit The Passion. Tussen 20.30 - 22.10 uur verzorgt Wouter de audiodescriptie voor blinden en slechtzienden. Zo is The Passion jubileumeditie er via NPO Radio 2 echt voor iedereen dit jaar.

Thank God It's Sunday

Je hoort Thank God It's Sunday iedere zondag van 20:00 tot 22:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie