Programma

Zomer op Radio 2

  1. Nieuwschevron right
  2. Zomer op Radio 2

De zomer is begonnen, en daarom gaan er een paar programma's 'op vakantie'. Bekijk hier de Radio 2 zomerprogrammering.

Tijd voor Twee - Zomerweb, ma-vr, 12.00 - 14.00 uur

Frits volgt deze zomer vijf mensen met een missie: Minke Smeets (hockeyster), Jacqueline Govaert (zangeres), de makers van Brandpunt, Laura Vlasblom (zangeres), en Simone van Dusseldorp (regisseur). Lees meer!

Cappuccino - Zomerfestival - zaterdag, 09:00 - 12:00 uur

Vanaf zaterdag 10 juli verruilt Cappuccino z’n gezellige mediacafé voor een sfeervol zomers festival in de buitenlucht. Want live vanuit de tuin naast het NCRV-gebouw presenteert Frank du Mosch het Cappuccino Zomerfestival.Caro MontrealGeen festival zonder live muziek, dus ook deze zomer veel swingende, opzwepende optredens. Zo komen onder anderen langs de Esther Groenenberg(10 juli, van de cd Slingers en Ballonnen), upcoming talent Elske de Wal (31 juli), singer-songwriter Miss Montreal (7 augustus) en Caro Emerald (14 augustus). Zij zingen eigen nummers en hun favoriet uit de Top 2000!

Door de jarige Parade (het theaterfestival bestaat twintig jaar) laten we ons iedere week verrassen met een act of optreden; ons eigen paradepaardje! En we bellen wekelijks met een festivalcorrespondent, want het Cappuccino Zomerfestival is slechts één van de vele bijzondere festivals die er gehouden worden. En we willen natuurlijk graag weten hoe het er daar allemaal aan toe gaat! Iedereen is welkom ! Het Cappuccino Zomerfestival is elke zaterdag vanaf 9.00 uur toegankelijk voor publiek.

Zomerspijkers - zaterdag, 12.00 - 14.00 uur

Spijkers met Koppen wordt deze zomer weer vervangen door Zomerspijkers waarin Dolf Jansen inspirerende, sprankelende en muzikale gasten interviewt over hun favoriete plaat, hun haatliedje en het lied waarop ze voor het eerst gezoend hebben. De gasten van deze zomer zijn: Waylon, Erben Wennemars, Caro Emerald, Humberto Tan, Sabine Uitslag, Bennie Jolink, Joep van Deudekom, Giovanca en Daniël Lohues.

Route du Soleil - zondag, 12.00 - 14.00 uur

In de maanden juli en augustus zendt de KRO op Radio 2 weer elke zondag tussen 12.00 en 14.00 uur de programmaserie Route du Soleil uit. Voor het twaalfde jaar rijdt de virtuele bus van KRO Route du Soleil naar de zon. Luisteraars kunnen thuis bij de radio meereizen met presentator Peter van Bruggen op een amusante en avontuurlijke tocht langs interessante plaatsen. Een last-minute reis die niets kost en waarvoor je de deur niet uit hoeft. bekijk hier het volledige reisprogramma.

Laat op 2 - zoekt beste slaapplek - ma/do, 23.00 - 01.00 uur

Wat is jouw beste slaapplek? Laat op 2 is op zoek naar de beste slaapplek van Nederland, om daar de studiotent op te bouwen. Ken jij een leuke plek? Mail het Laat op 2!

Deze zomer gaat het late-night radioprogramma Laat op 2 op zoek naar de beste slaapplek van Nederland! Hier wordt de studio opgebouwd en halen de radiomakers verhalen en herinneringen op met de inzender van deze plek. Dat zal bijzondere en sfeervolle radio opleveren! De uitzendingen zijn in juli en augustus en elke woensdag live te beluisteren.

De Heer Ontwaakt! - Tour de Studiovloer - ma/vr, 06.00 - 09.00 uur

Op 3 juli gaat de Tour de Studiovloer weer van start in De Heer Ontwaakt! En terwijl de renners zich het snot voor de ogen rijden van Rotterdam naar Parijs, kun jij hier in de studio komen wielrennen. Er staan hier straks twee superdeluxe fietsen, en iedere dag mogen twee fietsfanaten laten zien wat ze kunnen. Wil jij een poging wagen? Geef je op via een mail naar deheerontwaakt@vara.nl

Snotime! za-zo, 06.00 - 09.00 uur

Bij welke plaat heb jij een ultieme vakantieherinnering of van welke muziek krijg jij dat lekkere zomerse gevoel? Laat het ons weten via snotime@ncrv.nl. Wie weet draait Diana binnenkort jouw verzoekje in SnoTime! op zaterdag.

Meer info volgt!

Ster advertentie
Ster advertentie