Programma

Klassieker Thé Lau opnieuw opgenomen

  1. Nieuwschevron right
  2. Klassieker Thé Lau opnieuw opgenomen

Een groep van veertien Nederlandse artiesten heeft het nummer 'Iedereen Is Van De Wereld' opnieuw opgenomen voor Stichting Vluchteling.

Actuele boodschap

Het nummer 'Iedereen Is Van De Wereld' van The Scene is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met de vorig jaar overleden zanger Thé Lau. Zangeres en actrice Hadewych Minis zag in het lied nog steeds een actuele boodschap en besloot het samen met een groep populaire Nederlandse zangers, zangeressen en rappers opnieuw leven in te blazen.

Unieke stem

In Gijs 2.0 spreekt Gijs Staverman met Hadewych. "Thé Lau is altijd donateur geweest van Stichting Vluchteling en wilde dat de opbrengsten van zijn muziek naar die stichting zouden gaan." Het resultaat is volgens Hadewych ontzettend mooi geworden. "Iedereen heeft zijn unieke stem erin gegooid."

Luister hier naar het hele gesprek met Hadewych Minis:

Slotregel

Naast Hadewych Minis zijn op de nieuwe versie van 'Iedereen Is Van De Wereld' ook Claudia de Breij, Typhoon, Paskal Jakobsen, Paul de Munnik, Lange Frans, Iris Kroes, Angela Groothuizen, Aïscha Traïda, Barbara Straathof en Barry Hay te horen. In de slotregel klinkt de stem van Thé Lau, uit een eerdere opname van het nummer.

Quote

Iedereen heeft zijn unieke stem erin gegooid

Hadewych Minis

Nacht van de Vluchteling

Deze week zijn de opnames van 'Iedereen Is Van De Wereld' afgerond. De single zal 25 mei verschijnen. Een deel van de artiesten gaat het nummer op 18 juni zingen als aftrap van de Nacht van de Vluchteling. Dit onder begeleiding van de overgebleven leden van The Scene. De Nacht van de Vluchteling wordt live uitgezonden op NPO Radio 2.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie