Programma

Taylor Swift grote winnares Billboard Awards

  1. Nieuwschevron right
  2. Taylor Swift grote winnares Billboard Awards

De Amerikaanse zangeres nam afgelopen zondag in Las Vegas maar liefst 8 prijzen mee naar huis, waaronder Artiest van het Jaar.

Awards

Ondanks elf nominaties van zowel Swift, fun. en Maroon 5, werd het al gauw duidelijk dat de 23-jarige countryzangers het gros van de prijzen in ontvangst zou nemen. Naast de award voor Artiest van het Jaar won Swift verder nog Beste Countryartiest, Beste Countryalbum en Beste Countrylied.

Collega's

Tenslotte overtrof de zangeres collega’s Adele, Rihanna, Nicki Minaj en Carly Rae Jepsen voor de award van Beste Vrouwelijke Artiest. De blonde zangeres, bekend om haar roerige liefdesleven, vertelde haar fans dat zij haar ‘langste en beste relatie ooit zijn’.

Muziekiconen

Verder haalden muziekiconen Prince en Madonna beide prestigieuze awards binnen: Prince kreeg de Icon Award aangereikt en Madonna won de Top Touring Artist Award voor haar succesvolle MDNA-tour in 2012. Naast de artiesten die awards in ontvangst namen verzorgden ook Jennifer Lopez, Chris Brown, Nicki Minaj en Lil Wayne optredens tijdens het jaarlijkse prijzenfestijn in Las Vegas.

Ster advertentie
Ster advertentie