Programma

Frank en Wouter zetten Esmeralda en Rob in het zonnetje

foto: NPO Radio 2
  1. Nieuwschevron right
  2. Frank en Wouter zetten Esmeralda en Rob in het zonnetje

Ook Frank en Wouter zetten zich in tijdens 100 voor KWF. Vandaag verrasten ze Esmeralda en Rob met een leuke vakantiedag na een zware periode.

Esmeralda heeft een aantal heftige jaren achter de rug. Na een scheiding vond ze opnieuw de liefde bij Dirk. Het stel mocht echter niet lang van elkaar genieten, want Dirk werd gediagnosticeerd met huidkanker. Ze gingen samen een vreselijk zware periode tegemoet, maar helaas overleed Dirk twee jaar later. Esmeralda vond het moeilijk om zich open te stellen voor anderen en dacht niet ooit de liefde nog te vinden. Totdat ze in januari van dit jaar Rob ontmoette.

Het noodlot sloeg echter opnieuw toe toen Esmeralda eind januari werd gediagnosticeerd met borstkanker. In maart heeft ze een borst besparende operatie gehad gevolgd door 15 bestralingen. Ze is nu nog aan het revalideren bij zowel de fysio als psycholoog. Ondanks dat het een borstsparende operatie was, voelde ze zich geen vrouw meer. Door Rob heeft ze dit gevoel weer teruggekregen. Frank en Wouter zetten het stel in het zonnetje met een leuke vakantiedag en met een bijzondere verrassing!

Bekijk hieronder het fragment:

Video niet beschikbaar

100 uur voor KWF

NPO Radio 2 steunt van maandag 6 t/m vrijdag 10 september de Collecteweek van KWF Kankerbestrijding met de actie 100 uur voor KWF. Een plaatje aanvragen kan via de NPO Radio 2-app en kost niets! Wil je toch een donatie doen ten behoeve van KWF Kankerbestrijding? Dat kan via KWF.nl.

Ster advertentie
Ster advertentie