Programma
AVROTROS

Annemieke speelt Tweespraak met Frits Spits tijdens Annemiekes A-Lunch

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Annemieke speelt Tweespraak met Frits Spits tijdens Annemiekes A-Lunch

Zeg je Frits Spits, dan zeg je Tijd voor Twee. Annemieke speelde vandaag het legendarische Tweespraak met de radiomaker. Daarnaast sprak ze hem over zijn nieuwe boek en overleden geliefde.

Frits Spits verzorgde een kleine twintig jaar lang het programma Tijd voor Twee, op Radio 2, tussen twaalf en twee. In de vaste rubriek Tweespraak legt Spits stellingen voor waarop zijn luisteraars reageren. Voor Annemieke het perfecte moment hier gebruik van te maken, want als je dan toch Frits Spits aan de lijn hebt, dan speel je samen het legendarische item Tweespraak!

Luister hieronder het fragment terug:

Mijn West Side Story

Annemieke en Frits hebben het niet alleen over Tweespraak, maar ook over zijn nieuwe boek. In Mijn West Side Story denkt Frits na over hoe we in ons leven met de dood om moeten gaan. Dat heeft alles te maken met het overlijden van zijn vrouw Greetje, want hoe moet je na 3.5 jaar verder? Tijdens een gesprek met de Amerikaanse componist Leonard Bernstein voert Frits zijn eigen West Side Story op: 18 liedjes uit de wereldberoemde musical, maar dan met hun verhaal.

Annemiekes A-Lunch

Je hoort Annemiekes A-Lunch met Annemieke Schollaardt iedere werkdag tussen 12.00 en 14.00 uur op NPO Radio 2.

Omslagfoto: AVROTROS

Ster advertentie
Ster advertentie