Programma

Sam Hunt wist niet of hij artiest wilde worden

  1. Nieuwschevron right
  2. Sam Hunt wist niet of hij artiest wilde worden

Tijdens zijn bezoek aan Nashville spreekt Gerard Ekdom met zanger Sam Hunt, bekend van de hit 'Take Your Time'.

Unieke liedjes

Sam Hunt debuteerde vorig jaar, maar in Nashville is hij al jaren bekend als liedjesschrijver voor andere artiesten. Hij twijfelde over het bestaan als artiest. "Het begon toen ik liedjes aan het schrijven was die unieker waren en meer bij mijzelf pasten", legt Sam uit wanneer hij bij Gerard Ekdom op de bank zit.

Leuk om te reizen

"Het is moeilijk om je liedjes bij andere artiesten te slijten en er je brood mee te verdienen, maar doordat er een paar artiesten mijn nummers opnamen, heb ik het kunnen volhouden", licht Sam toe. "Ik wist niet hoe het was om een artiest te zijn, maar ik vond het wel leuk om te reizen en dat kan nu ik zelf zanger ben."

Grammy's

Binnenkort treedt Sam Hunt voor het eerst op tijdens de uitreiking van de Grammy Awards. "Ik ben er niet echt zenuwachtig voor, ik ben vooraal blij dat ik daar deel van uit mag maken. Over de andere genomineerden heb ik niet eens nagedacht, alleen over het dáár zijn. Er treden veel artiesten op waarvan ik fan ben."

Praten of zingen?

Verder wijdt Sam Hunt in het interview met Gerard uit over jagen (wat zijn naam toepasselijk maakt) en hij geeft antwoord op de vraag of hij liever praat of zingt. Dit omdat de voormalige NPO Radio 2 Top Song 'Take Your Time' deels gesproken en deels gezongen is. Beluister hieronder de rest van het gesprek.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ekdoms Hall Of Fame | Muziek uit Nashville
Ma 8 t/m vr 12 februari
​DJ: Gerard Ekdom

Ster advertentie
Ster advertentie