Programma

Jasper op de biechtstoel

  1. Nieuwschevron right
  2. Jasper op de biechtstoel

Deze week hoor je de allerlaatste Muziekbiecht! De afgelopen maanden gingen vele BN

Verstandverbijstering

Voor deze laatste editie bekent Jasper zelf – met het schaamrood op de kaken – welk album hij ooit in een vlaag van verstandverbijstering heeft aangeschaft. En deze BN'ers gingen de DJ al voor:

Pierre de Wind

Topkok Pierre de Wind werkte jaren in (Michelin)-restaurants. Jasper vroeg bij welke wereldberoemde band de topkok een teiltje nodig heeft. En met welk popidool hij vast zou willen zitten in de lift.

Ome Willem

Jasper de Vries belde met zijn jeugdheld Ome Willem om hem te vragen waar je hem voor wakker mag maken: een fraaie 80's plaat of een broodje poep?

Joris Linssen

Joris Linssen nam plaats op de biechtstoel en bleek een ware romanticus, zo vertelde hij aan Jasper dat hij graag een Spaanstalige plaat draait tijdens een romantisch avondje aan zijn zomerhuis.

Toine van Peperstraten

Hij was jarenlang één van de boegbeelden van Studio Sport en tegenwoordig is hij te zien bij Fox Sports Eredivisie. Maar in Music Matters werd Toine van Peperstraten zelf ondervraagd.

Viktor Brand

Viktor Brand biechte op geen fan te zijn van Celine Dion: 'Alles van Celine Dion mag bij mij de prullenbank in'. Maar heb je een date met Brand, dan kun je muziek van een bekende soulzanger verwachten.

Nog meer biechten

Ook Gerard Joling, Javier Guzman en acteur Bas Muijs moesten eraan geloven en biechten over hun gênante muziekplaten.

Music Matters
DJ: Jasper de Vries
Zaterdag en Zondag 06:00 - 09:00

Ster advertentie
Ster advertentie