Programma
BNNVARA

Directeur Eric van Eerdenburg: 'Adele komt niet naar Lowlands'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Directeur Eric van Eerdenburg: 'Adele komt niet naar Lowlands'

De geruchtenmolen draaide overuren na een opvallend gat in Adele's agenda. 'Zou ze naar Lowlands komen?!', was de vraag die iedereen bezighield. In Jan-Willem Start Op! ontkracht Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg de geruchten.

"Die primeur wil ik jullie wel geven, Adele komt niet naar Lowlands", vertelt Eric van Eerdenburg. Hij snapt niet dat de geruchten überhaupt zijn ontstaan."Dit zijn hypotheses die echt totaal onzinnig zijn. Adele doet geen festivals, ze heeft volgens mij één keer Glastonbury gedaan. Het is gewoon uit de lucht gegrepen. De Sugababes, die komen wel naar Lowlands."

Kaarten opnieuw in de verkoop

Voor iedereen die naast kaarten greep, heeft Eric wel goed nieuws. Dit weekend gaan er ruim 6000 kaarten opnieuw in de verkoop, omdat deze werden bots werden gereserveerd. Aanstaande zaterdag, 10 februari, kunnen festivalgangers om 11.00 uur opnieuw een kansje wagen. "Het was voor ons de eerste keer op deze schaal dat het reserveren door bots gebeurde en wij vinden dit heel ongewenst", vertelt Eric. "De technici van Ticketmaster zijn nu druk bezig om dit zaterdag te voorkomen."

Jan-Willem Start Op!

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 6.00 tot 9.00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie