Programma

WK-concert studentenhuis

  1. Nieuwschevron right
  2. WK-concert studentenhuis

Vrijdag zat de stemming er al goed in met het badkamerconcert van Kleintje Pils in het studentenhuis van Scott en zijn huisgenoten.

Feestsfeer

De studenten stonden nog in hun badjassen toen Kleintje Pils aanbelde in Delft. De mannen namen plaats in de badkamer en staken iedereen in het huis aan met hun vrolijke klanken. Sander belde inwoner Scott om de feestsfeer te peilen.

Stop politie

Niet alleen de studenten werden uit hun bedden gezongen, ook de buren konden meegenieten van de feestsfeer. Die waren alleen wat minder te porren voor een polonaise op de vroege ochtend en belden de politie.

Bekijk de beelden

Maar voordat de politie op de stoep stond konden wij nog snel deze beelden in handen krijgen, zodat ook jij alvast in de oranjestemming kan komen. Hup Holland Hup!

Badkamerconcert

Dit badkamerconcert wordt georganiseerd door De Heer Ontwaakt! en jij maakt elke maand kans op een bijzondere artiest bij jou thuis. Houd deze website in de gaten voor de volgende actie! Niels Geusebroek, Tim Knol, Dotan, Berget Lewis, Shary-An en Krystl gingen Kleintje Pils al voor.


De Heer Ontwaakt!

DJ: Sander de Heer
Elke werkdag, 06.00 - 09.00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie