Programma

DI-RECT pakt TopSong met opvolger van succesvolle 'Soldier On'

  1. Nieuwschevron right
  2. DI-RECT pakt TopSong met opvolger van succesvolle 'Soldier On'

In februari bracht DI-RECT hun succesvolle 'Soldier On' uit. Opvolger 'Color' is aankomende week extra vaak te horen op NPO Radio 2 als TopSong.

DI-RECT speelde tijdens de KWF week een bijzondere sessie bij de NPO Radio 2 Collecte Drive-in voor luisteraar Linde en dat werd een zeer emotioneel moment. Niet alleen voor de overdonderde Linde, maar ook voor de mannen van DI-RECT op het podium. Als kers op de taart brengen de mannen deze week ook nog een nieuwe single uit.

Bijzondere single primeur

En dat moment lieten ze niet zomaar aan zich voorbij gaan. 'Color' werd op een speciale manier geïntroduceerd. DI-RECT heeft namelijk geregeld dat het nummer op zoveel mogelijk radiostations tegelijkertijd te beluisteren was. En natuurlijk deden Jan-Willem en Jeroen daar aan mee tijdens Jan-Willem Start Op!.

Op 9 oktober brengt de band hun nieuwe album Wild Hearts uit, waarop ook 'Color' te vinden zal zijn.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bart belt Spike met het goede nieuws

Samen blikken ze terug op deze bijzondere week. Spike: "Het was overdonderend en confronterend. Marcel hield het zelfs even niet droog. Je weet natuurlijk waar het evenement voor staat, maar het is ook een ziekte waar iedereen mee te maken heeft in de omgeving en dat kwam door Linde toch even dichtbij." Het gesprek wordt afgesloten met goed nieuws dat door Spike met open armen wordt ontvangen.

Luister hieronder het fragment terug:

Video niet beschikbaar

NPO RADIO 2 COLLECTE DRIVE-IN

De NPO Radio 2 Collecte Drive-in begint maandag 31 augustus om 12.00 uur en duurt tot en met vrijdag 4 september 16.00 uur. Kijk voor meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen op onze speciale actiepagina.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie