Programma

Muziekcafé Zomerspecial met Kovacs

  1. Nieuwschevron right
  2. Muziekcafé Zomerspecial met Kovacs

Zaterdag 25 augustus is Kovacs te gast geweest bij de allerlaatste Zomerspecial van Muziekcafé van dit seizoen op NPO Radio 2.

Beluister hier de hele uitzending terug.

(Fotograaf: Joyce Hoedelmans)

Gloednieuw album: Cheap Smell

Sharon Kovacs, of Kovacs, heeft afgelopen week een nieuw album uitgebracht met de naam Cheap Smell. Hierop staan maar liefst twee ex-TopSongs van de zangeres bij NPO Radio 2: 'Black Spider' en 'It's The Weekend'. Kovacs vertelt Corné over het proces van het nieuwe album.

Een live optreden van Kovacs van afgelopen mei in Muziekcafé. Dit is 'Black Spider':

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De mooiste concertervaring van Sharon

Benjamin Clementine, één van de muzikale helden van Sharon Kovacs. Ze vertelt over zijn concert in het Concertgebouw. "Ik heb nog nooits zoiets moois gezien", aldus een enthousiaste Sharon.

Quote

Cheap Smell is toch wel een beetje mijn levenslied

Kovacs

Een persoonlijk kijkje in het album

'Cheap Smell': een goedkoop luchtje, iets dat snel vervaagd. Het hele album gaat over verlaten en verlaten worden. Het nieuwe album van Kovacs is puurder, eerlijker en ligt dichter bij haarzelf. Maar wat zijn haar persoonlijke favorieten? Beluister hier het fragment.

Toy-Box en Kovacs

Met twee uur lang "credible" muziek is het allereerste singletje van Kovacs toch wel een bijzondere: Toy-Box. Benieuwd naar haar relatie tot Toy-Box? Luister dan naar dit fragment!

Muziekcafé

Je hoort Daniël Dekker iedere zaterdag van 16.00 tot 18.00 uur met Muziekcafé op NPO Radio 2! Komend weekend, op zaterdag 1 september, staat Muziekcafé op het festival van Ilse DeLange: Tuckerville.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie