Programma

Robbie Williams weer op tour

  1. Nieuwschevron right
  2. Robbie Williams weer op tour

Samen met zijn vrouw Ayda en hun dochtertje Theodora Rosa gaat Robbie Williams voor het eerst sinds 2006 weer op tour.

Ziek

In een interview met het AD vertelt de 39-jarige zanger wat het grote verschil is met zijn nieuwe tour en die uit 2006: “Ik ben nu eindelijk gelukkig. Tijdens mijn vorige tour spoorde ik niet in mijn hoofd. Ik was ziek. Neerslachtig en onzeker. Ik had duizend angsten. Nu zit het emotioneel en spiritueel perfect.”

Onafgebroken

Robbie geeft aan ook al plannen te hebben voor de na de tour: 'Ik wil vooruit. Vroeger ging ik na een plaat en een tour een jaar op de bank hangen met kaaschips, wiet en dwaze tv-programma's. Nu streef ik een ander ritme na. Ik wil een plaat, een tour, een plaat, een tour. Onafgebroken. Echt. Mijn volgende album is zelfs al helemaal af. Het wordt een swingplaat met covers en nieuwe nummers. Ik kan niet wachten om 'm uit te brengen.'

Puur entertainment

Tevens laat de Britse zanger weten zich weinig zorgen te maken over toeren na zeven jaar afwezigheid: “Waarom zou ik druk moeten voelen? Alles is tot in de puntjes voorbereid. De 700.000 fans die een kaartje hebben gekocht, weten precies wat ze van me mogen verwachten. Bovendien is dit een stadiontour. Ik verveel ze niet door alleen liedjes van mijn nieuwe plaat te doen. De mensen komen voor een avond puur entertainment en daar ben ik nu eenmaal goed in.”

Ster advertentie
Ster advertentie