Programma

DINAND primeurt zijn nieuwe single The Highest Of All in Aan De Slag!

  1. Nieuwschevron right
  2. DINAND primeurt zijn nieuwe single The Highest Of All in Aan De Slag!

Leuk nieuws vanmorgen! Dinand Woesthoff heeft zijn nieuwe single The Highest Of All voor de eerste keer op de radio laten horen in de show van Bart.

"Ik heb er zin in", vertelt Dinand enthousiast. "We gaan het gewoon doen. Zo voelt het ook." Eind vorig jaar hadden Bart en Dinand appcontact, omdat Dinand bezig was met nieuwe muziek en Bart mocht al iets horen. "Van één nummer stond ik gelijk te stuiteren. Voor de gein heb ik ook even de appjes erbij gepakt, want daarin stond: The Hightest Of All wat een onwijze klapper", vertelt Bart.

Protestsong

"Langzaam heb je weer perspectief. We gaan het gewoon doen. Natuurlijk kunnen we een aantal zaken nog niet doen, zoals grote gigs. Nogmaals ik loop vooruit op de zaken, maar dat gaat zeker komen. Je voelt ook op straat dat mensen behoefte om die uiting te hebben en muziek is zo belangrijk", vertelt Dinand. Hij is vier jaar bezig geweest met een nieuw album en The Highest Of All is hiervan een voorproefje. Hoe zou hij het nieuwe nummer omschrijven? "Het is een protestsong", vertelt Dinand.

Wanneer komt het nieuwe album uit? En hoe is het voor Dinand om het nummer voor de eerste keer te horen op radio? Je hoort het hieronder:

Video niet beschikbaar

Luister hieronder naar het nieuwe nummer The Highest Of All:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aan de Slag!

Je hoort Aan De Slag! iedere werkdag van 09:00 tot 12:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie