Programma

Emmely de Wilt krijgt extra programma op NPO Radio 2

  1. Nieuwschevron right
  2. Emmely de Wilt krijgt extra programma op NPO Radio 2

Emmely de Wilt start met het nieuwe programma Het Oor Wil Ook Wat! Naast Bureau De Wilt op zondagmiddag en Motel De Wilt op zondagnacht is ze vanaf 4 april elke zaterdag tussen 09.00 en 12.00 uur te horen op NPO Radio 2.

De Wilt volgt Timur Perlin op, die door zijn terugkeer bij 3FM een dag minder radio gaat maken op NPO Radio 2. In Het Oor Wil Ook Wat gaan de liefde voor muziek, verhalen van luisteraars, pijnlijke ontboezemingen en vrolijke onzin hand in hand op de zaterdagmorgen. En dat allemaal onder de bezielende leiding van De Wilt, zelf immers ook vrolijk en altijd vol liefde voor muziek en pijnlijke ongemakkelijkheid.

In de rubriek Emmely Sport Niet. Maar Jij Wel kun je inbellen als je net een wedstrijd verloren hebt. Balen, maar wanhoop niet, want verliezen is winnen in Het Oor Wil Ook Wat. Zet je nederlaag om in een prijs! In Ik durf het bijna niet te zeggen maar... kunnen luisteraars hun onpopulaire mening zonder schroom kwijt. Vind je de Beatles een overschatte band? Vind je Zoetermeer de mooiste stad van de Benelux? Hier mag het! Zonder veroordeeld te worden. En het oor wil natuurlijk ook wat. Dus draait De Wilt heel veel steengoede muziek zodat je met een goed gevoel je weekend in gaat.

Zelf zegt Emmely over het programma: “Ik kan niet wachten om te beginnen. Het wordt pittig om voor 12 uur mijn bed uit te komen, maar vooruit...ik doe het."

Quote

Ik kan niet wachten om te beginnen. Het wordt pittig om voor 12 uur mijn bed uit te komen, maar vooruit...ik doe het

Emmely de Wilt

Emmely won begin dit jaar de Marconi Award voor Aanstormend Talent en ze nam het succesvolle programma Bureau Kijk in de Vegte over. Ook maakte ze afgelopen december haar debuut in de Top 2000.

Het Oor Wil Ook Wat

Vanaf zaterdag 4 april tussen 09:00 en 12:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie