Programma

Steffen Morrison live bij Muziekcafé

  1. Nieuwschevron right
  2. Steffen Morrison live bij Muziekcafé

Soulzanger Steffen Morrison heeft een nieuw album uit. Dan mag een optreden bij Muziekcafé niet ontbreken!

Feestje voor iedere soulliefhebber

Corné Klijn noemt Steffen Morrisons nieuwe album Movin' On in Muziekcafé 'een feestje voor iedere soulliefhebber.' De zanger vertelt in de uitzending meer over het ontstaan van het album: "In 2014 ben ik gaan samenwerken met Tjeerd Oosterhuis. We zijn heel rustig begonnen met het bouwen aan repertoire." Morrison ziet Oosterhuis echt als zijn mentor. "Hij heeft me geleerd om rust en geduld te hebben, de goede liedjes te kiezen en met de juiste schrijvers in contact te komen."

Interview Steffen Morrison bij Muziekcafé

Gelijknamige titeltrack

Morrison heeft gastoptredens op zijn naam staan bij onder meer Sven Hammond, Michelle David & The Gospel Sessions en Bakermat. Dat hij die optredens meer dan verdiend heeft, bewijst de soulzanger bij Muziekcafé met de live-versie van de gelijknamige titeltrack van het album Movin' On!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

The Voice Of Holland

In 2013 doet Morrison mee aan de 'blind auditions' van The Voice Of Holland. De zanger zingt de sterren van de hemel en krijgt het voor elkaar dat alle vier de stoelen van de coaches omdraaien. Vijf jaar later tourt de soulzanger door Nederland met zijn nieuwe album. Eén van de singles van die nieuwe plaat is 'Takin' Me Higher'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Muziekcafé
Dj: Daniël Dekker
za 16:00 - 18:00

​Foto omslag: screenshot YouTube

Ster advertentie
Ster advertentie