Programma

Kom langs in het Top 2000 Café!

  1. Nieuwschevron right
  2. Kom langs in het Top 2000 Café!

De NPO Radio 2 Top 2000 is weer in volle gang en jij kan gezellig langskomen in ons Top 2000 Café!

Het Top 2000 Cafe is van 5:00 uur 's ochtends tot 3:00 uur 's nachts geopend, met uitzondering van oudjaarsavond.

De openingstijden zijn:

26 t/m 30 december - 5:00 - 3:00 uur
31 december - 5:00 - 20:15 uur

Kaarten Top 2000 Café

Online tickets scoren is niet meer mogelijk, maar iedereen is van harte welkom om langs te komen. Voor 3 euro per persoon kun je bij Beeld en Geluid namelijk een kaartje aan de deur kopen. Je krijgt dan een ticket voor een tijdsslot van een half uur.

Let op: Wie het eerst komt, het eerst maalt. Het is dus niet mogelijk om zelf een tijdsslot uit te kiezen. Ook kun je aan de deur maximaal 1 ticket per persoon halen. Het is dus niet mogelijk om meerdere kaarten te halen voor aansluitende tijdssloten of om kaarten te halen voor famillie/vrienden die later aansluiten. Wil je dus met vier personen naar binnen? Zorg dan dat iedereen aanwezig is bij het kopen van de kaartjes.

De laatste inloop is om 01:00 uur!

Wachttijd, maar geen wachtrij

Het Top 2000 Café wordt druk bezocht. De wachttijd kan dus gedurende de dag flink oplopen. Die hoef je overigens niet door te brengen in een lange wachtrij. Je krijgt aan de deur een kaartje mee voor een tijdstip later op de dag en kan je ondertussen vermaken rondom het Top 2000 Café, bijvoorbeeld in onze speciale Top 2000 Tent.

Adres

Beeld en Geluid
Media Parkboulevard 1
1217 WE Hilversum

Parkeren

Beeld en Geluid beschikt over een eigen parkeergarage aan de achterzijde van het gebouw, maar het is ook mogelijk om te parkeren op het parkeerterrein van Media Park aan de overzijde van Beeld en Geluid. Let op: voor beide parkeerlocaties geldt betaald parkeren.

Openbaar vervoer

Kom je liever met de trein? Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid ligt op loopafstand van het NS-station Hilversum Media Park. Als je uit de trein stapt zie je het gebouw al liggen.

Rolstoeltoegankelijkheid

Het Top 2000 café is toegankelijk voor mensen in een (elektrische) rolstoel.

Volg de Top 2000

Je volgt de NPO Radio 2 Top 2000 van 25 t/m 31 december op radio, tv en online. We hebben alle kanalen voor je in een handig overzicht gezet zodat je niets hoeft te missen. Bekijk de lijst van dit jaar.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie