Programma

De Hoopvolle Honderd

  1. Nieuwschevron right
  2. De Hoopvolle Honderd

Na alle ellende van het afgelopen jaar, moeten we het jaar toch positief afsluiten. Daarom draait Van Steeg Tot 1 de hele week de honderd hoopvolste nummers.

Honderd

Het is een heftig jaar geweest met de grote vluchtelingenstroom die naar Europa is gekomen en de aanslagen van IS. Om dit jaar positief af te sluiten en het nieuwe jaar weer goed te beginnen stelt Henk een lijst samen met honderd hoopvolle platen en verhalen.

De dj's

Welke nummers gaven onze eigen dj's hoop in het afgelopen jaar? Yora kiest voor het nummer 'Heel Zwaar Leven' van cabaretière Brigitte Kaandorp. Veel Ddjs kiezen voor een nummer dat nog niet zo oud is. Jasper gaat voor Jonathan Jeremiahs 'Rosario', Stefan kiest 'Als De Hemel Valt' van Typhoon en Bart krijgt in 2015 meer hoop van Paolo Nutini's 'Iron Sky'. Toine kiest voor 'Don't Panic' van Coldplay, Hans voor Douwe Bobs 'Pass It On' en Bert Kranenbarg gaat voor 'Help Me Stand' van Bertolf.

Als Simone John Mayer 'I Will Be Found' hoort spelen, krijgt ze weer hoop. Frank heeft dat bij 'The Best is Yet To Come' van Novastar en Jeroen bij 'Lay Down' van Son Little. Bert Haandrikman gaat voor een nummer van The Boss. 'Better Days' geeft hem weer hoop en Chaka Khans 'Through The Fire' doet hetzelfde voor Corné. Wouter krijgt meer hoop door Bobby Caldwells 'Jamaica!'.

Jouw verhaal

Waar kreeg jij een beetje meer hoop van het afgelopen jaar? Is het een persoon, liedje of gebeurtenis? Stuur een mailtje naar: vansteegtot1@eo.nl en vergeet vooral niet te luisteren tussen 21 en 24 december van 22.00 tot 1.00 naar Van Steeg Tot 1.

Ster advertentie
Ster advertentie