Programma

Billy Corgan worstelfan

  1. Nieuwschevron right
  2. Billy Corgan worstelfan

Wie naar de muziek van The Smashing Pumpkins luistert, zou het misschien niet verwachten, maar zanger Billy Corgan is een groot worstelfanaat.

Passief pro-worstelaar

Muzikanten leven voor de muziek, maar ze hebben vaak ook één andere passie waar ze zich mee bezighouden. De zanger van serieuze liederen als 'Disarm', '1979' en 'Tonight Tonight', met diens artistiek verantwoorde videoclips, geniet in zijn vrije tijd van een lekker potje worstelen. Niet dat Corgan zelf een worstelpakje aantrekt en actief meedoet, maar hij mag er graag naar kijken.

Senior producer

Billy Corgan is zelfs zo´n liefhebber van de sport annex volksvermaak dat hij door worstelorganisatie TNA is ingehuurd als Senior Producer, Creative & Talent Development. Hij bedenkt dus typetjes voor in de worstelring. TNA is overigens de grote tegenhanger van WWF, waarvan we onder meer Hulk Hogan kennen.

Wrestlemaniac

Corgan noemt zichzelf een 'wrestlemaniac', omdat hij al sinds zijn jeugd liefhebber is van worstelen. Hij heeft zelfs zijn eigen worstelbedrijf. Andere sporten waar de frontman van The Smashing Pumpkins liefhebbers van is, zijn honkbal en cricket. "Op tv kijk ik alleen maar naar sport en The Three Stooges", aldus de zanger.

Ster advertentie
Ster advertentie