Programma

Paskal Jakobsen, Spinvis en Elephant live in Muziekcafé

  1. Nieuwschevron right
  2. Paskal Jakobsen, Spinvis en Elephant live in Muziekcafé

Afgelopen weekend opende de Vorstin haar deuren voor Paksal Jakobsen, Spinvis en Elephant. Bekijk hier de optredens terug.

Paskal Jacobsen

Het is het eerste optreden voor Paskal Jakobsen in acht maanden tijd. "Ik ben nerveuzer dan ooit. Je bent de gewenning een beetje kwijt. En je wil altijd de mooiste versie van een liedje spelen, helemaal met zo'n belangrijk liedje als 'Mooie Dag'. Als ik deze mensen dan zo zie zitten, voel ik eindelijk wat ik gemist heb al die tijd," vertelt hij in Muziekcafé. Bekijk hier het prachtige nummer van BLØF, solo gespeeld door Paskal bij Muziekcafé. Benieuwd naar zijn cover van 'L.A.T.' van Rob de Nijs? Check die hier.

Spinvis

Erik de Jong maakt al 20 jaar prachtige geschreven Nederlandstalige liedjes, speelt verschillende instrumenten en componeert filmmuziek. Zijn nummer 'Bagagedrager' uit 2002 staat zelfs in de Top 2000. Hij heeft een nieuw album 7.6.9.6 uitgebracht met de single 'Verzonnen Man'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Elephant

In de Jukebox van deze week: Elephant. 'Midnight In Manhattan' is het allereerste nummer van deze Rotterdamse indie-band. Begin volgend jaar brengen ze hun debuut EP uit, die geproduceerd wordt door Pablo van de Poel (DeWolff), die zelf vorige week nog in Muziekcafé optrad met zijn band. Bekijk hier het optreden:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Muziekcafé

Je hoort Muziekcafé op zaterdag van 16:00 tot 18:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie