Programma

Maak kans op het Nationale Popquiz Pakket!

  1. Nieuwschevron right
  2. Maak kans op het Nationale Popquiz Pakket!

Op vrijdagavond 17 maart presenteren Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte De Nationale Popquiz. Tijdens deze quiz test NPO Radio 2 de muziekkennis van Nederland. Doe jij mee? Dan maak je kans op dit Popquiz Pakket!

De Nationale Popquiz

NPO Radio 2 presenteert deze vrijdag 17 maart tussen 20.25 en 22.30 uur De Nationale Popquiz. Alle luisteraars kunnen alleen of in teamverband thuis meespelen met het antwoordformulier dat je hier kunt downloaden.

Daarnaast nemen een aantal teams, bestaande uit NPO Radio 2-luisteraars, het direct tegen elkaar op tijdens de live-uitzending vanuit de Zwitsalhal in Apeldoorn. De Nationale Popquiz is te horen op NPO Radio 2 en daarnaast ook rechtstreeks te zien via het extra kanaal NPO 1 extra en de site en app van NPO Radio 2.

Maak kans op het Nationale Popquiz Pakket

Voor de teams die thuis spelen hebben wij iets leuks geregeld! Namelijk het Nationale Popquiz Pakket. Met dit pakket zijn jij en je team helemaal klaar voor De Nationale Popquiz. Versier je huiskamer met slingers, maak de quiztafel klaar met het antwoordformulier en NPO Radio 2 pennen, verwarm de POPcorn (Ha!) en serveer je drankjes op de leukste Popquiz onderzetters.

Het is helaas niet meer mogelijk om je aan te melden

Warming-up

Ook dit jaar bereiden de dj’s van NPO Radio 2 de deelnemers goed voor: vanaf maandag 13 maart staat elke dag in het teken van een ander muzikaal thema en kunnen luisteraars in alle programma’s tussen 06.00 en 20.00 uur een oefenquiz spelen. Op maandag is het thema ‘90’s’, op dinsdag ‘Van eigen bodem’, op woensdag ‘Duetten en samenwerkingen’, op donderdag ‘80’s’en op vrijdag ‘De NPO Radio 2 Top 2000’.

Ster advertentie
Ster advertentie