Programma

Maak kans op het Nationale Popquiz Pakket!

  1. Nieuwschevron right
  2. Maak kans op het Nationale Popquiz Pakket!

Op vrijdag 15 maart tussen 20.25 en 22.30 uur testen Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte opnieuw de muziekkennis van Nederland. Doe jij mee? Dan maak je kans op dit Popquiz Pakket!

De Nationale Popquiz

Dit jaar nemen Jan-Willem en Jeroen versterking mee tijdens de live-show in Apeldoorn. Bijna alle dj’s van NPO Radio 2 gaan vanaf 9 maart een eigen team met luisteraars samenstellen om samen mee te strijden om die felbegeerde eerste plaats. Ook deze keer zal de band Voltage de popquiz begeleiden met livemuziek.

Alle luisteraars kunnen het antwoordformulier voor de popquiz uitprinten en op 15 maart – alleen of in teamverband – vanaf de bank of keukentafel meespelen.

Maak kans op het Nationale Popquiz Pakket

Voor de teams die thuis spelen hebben wij iets leuks geregeld! Namelijk het Nationale Popquiz Pakket. Met dit pakket zijn jij en je team helemaal klaar voor De Nationale Popquiz. Versier je huiskamer met slingers, maak de quiztafel klaar met het antwoordformulier en NPO Radio 2 pennen, verwarm de POPcorn (Ha!) en serveer je drankjes op de leukste Popquiz onderzetters.

Helaas is het niet meer mogelijk om je aan te melden

Let op: je krijgt pas een pakket als je op uiterlijk woensdag 13 maart van ons per mail of telefoon een bevestiging hebt gekregen.

Ster advertentie
Ster advertentie