Programma

Tim Akkerman: 'Mijn statement is duidelijk geworden'

  1. Nieuwschevron right
  2. Tim Akkerman: 'Mijn statement is duidelijk geworden'

Begin deze week maakte Tim Akkerman bekend dat hij zou optreden vanuit een vliegtuig. Dat verhaal bleek echter een hoax te zijn.

Ene Bernard Vissers, een zogenaamde kennis van Tim, zou ergens in Alkmaar een Boeing voor hem hebben staan waar Tim in zou kunnen optreden. Wat blijkt; Bernard Vissers bestaat helemaal niet. Of eigenlijk bestaat hij wel, maar had Tim even zijn naam nodig. "Bernard bestaat wel, mijn excuses, ik heb je naam even misbruikt", aldus Tim.

Statement

Wout volgde maandag het nieuws op de voet en wilde Tim bellen, maar die zou een exclusieve deal hebben met talkshow Beau. Toen hij hem daarna een appje stuurde en probeerde te bellen, nam Tim niet meer op. Wout: "Toen dacht ik: 'hier klopt iets niet.'" En Wout had het bij het rechte eind. "Ik kan niet liegen, Wout! Op een gegeven moment moet je de luchtbel zelf doorprikken en dat heb ik ook gedaan. Het statement wat ik wil maken is dat er wordt gemeten met twee maten. We worden allemaal geadviseerd om afstand te nemen en dan kunnen we binnenkort ineens wel vliegen. Mijn statement is duidelijk nu. Wat ik wilde bereiken, heb ik bereikt."

Dat is niet het enige waar Wout hem voor belde. Tim heeft namelijk samen met Candy Dulfer een cover van Sam Cooke opgenomen. Luister hieronder naar hoe dat tot stand is gekomen.

Wout2Day

Je hoort Wouter iedere werkdag tussen 18:00 en 20:00 met Wout2Day op NPO Radio 2.

Foto omslag: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie