Programma

Top Song: On Shoulders

  1. Nieuwschevron right
  2. Top Song: On Shoulders

'On Shoulders' van de vijfkoppige formatie Chef' Special is de nieuwe Radio 2 Top Song. Je hoort 'm deze week dus extra vaak voorbij komen.

Chef'Special wordt de opvolger genoemd van de Nederlandse bands Relax en Gotcha! Soms worden ze vergeleken met met internationale bands als The Roots en Fun Loving Criminals. Hun muziek is vrolijk en opzwepend, met raps van de charismatische frontman Joshua Nolet.

One For The Mrs

De formatie brengt in 2009 de EP Hungry uit, die met een spetterend concert gepresenteerd wordt in het poppodium Patronaat in Haarlem. De band werkt in 2010 hard aan hun debuutplaat One For The Mrs, die in maart 2011 verschijnt. De eerste single heet 'Scribblin'. De tweede single is 'Birds' met daaropvolgend 'My Night Off'.

Passing Through

In 2014 komt Chef'Special met een tweede studioalbum getiteld Passing Through. Daar staan onder andere de singles 'Peculiar' op en met het mooie 'In Your Arms'. Dit laatste nummer schrijft Joshua last-minute, vlak voor het opnemen van het album, voor zijn overleden vader.

Top Songs

Beluister alle Top Songs van 2014 via NPO Radio 2 op Spotify:

Luister naar de Top Song 'On Shoulders'

Volg ons op Facebook

Ster advertentie
Ster advertentie