Programma

Toine van Peperstraten nieuwe presentator 't Wordt Nu Laat

  1. Nieuwschevron right
  2. Toine van Peperstraten nieuwe presentator 't Wordt Nu Laat

Toine van Peperstraten zal vanaf februari te horen zijn als presentator van 't Wordt Nu Laat. Hij neemt de plek over van Evelien de Bruijn.

"Ik heb er ontzettend veel zin in"

Toine van Peperstraten zal vanaf februari 't Wordt Nu Laat presenteren. Hij gaat de uitzendingen tussen 00:00 en 02:00 uur afwisselen met Carolien Borgers. Paul belde zijn nieuwe collega natuurlijk gelijk op in Gijs 2.0. "Ik heb er ontzettend veel zin in", aldus Van Peperstraten. Gaat hij zijn liefde voor sport en muziek combineren in het programma? "Ik denk dat sport naar de achtergrond wordt verdreven. We zijn een muziekzender als NPO Radio 2", legt hij uit. Van Peperstraten zal het presenteren op NPO Radio 2 gaan combineren met zijn werkzaamheden bij FOX Sports. "Ik heb het echt gemist de afgelopen anderhalf jaar. Radio maken."

Toine van Peperstraten nieuwe presentator ’t Wordt Nu Laat

Eerste uitzending

​De presentator ontvangt in zijn eerste uitzending acteur Leo Alkemade. In de dagen erna zullen Frits Sissing, Nielson & Arjen Lubach aanschuiven. “Toine is een groot radio- en muziekliefhebber, iemand met wie je als gast graag twee uur in een studio doorbrengt”, zegt Carolien Borgers. “Ik kijk heel erg uit naar de samenwerking met deze jonge rot in het vak.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie