Naar homepage
Programma

Barts Classic Track NL: 'Pak Maar M'n Hand'

  1. Nieuwschevron right
  2. Barts Classic Track NL: 'Pak Maar M'n Hand'

Samen met Nick & Simon ontleedt Bart hun eerste nummer 1 hit: 'Pak Maar M'n Hand'.

Quote

Als je op een bepaald punt luistert, lijkt het net alsof je de pont naar Texel hoort

Bart over een instrument in 'Pak Maar M'n Hand'

In deze nieuwe Classic Track zit Bart achter het mengpaneel in de Wisseloord Studios samen met Nick & Simon. In 2007 scoorden ze met ‘Pak Maar M'n Hand’ hun eerste nummer 1 in de hitlijsten en werd de single platgedraaid op de radio. En dat terwijl de opnames niet helemaal vlekkeloos verliepen. Simon zong de single verkouden in en er zit een foutje in de tekst. Nu, 12 jaar later, wordt er teruggeblikt op die spannende periode door hun grootste classic te ontleden op de mengtafel van Wisseloord.

Bekijk hier Barts Classic Track NL - 'Pak Maar M'n Hand':

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

BARTS CLASSIC TRACK: DE PODCAST

Luister het hele gesprek met Nick & Simon, raw and uncut, terug in Barts Classic Track: De Podcast. In Barts Classic Track NL, de Nederlandse spinoff van Barts Classic Tracks, bespreekt Bart samen met de artiest in kwestie hoe een nummer tot stand is gekomen en is opgebouwd. In de Wisseloord Studios ontleden ze samen laagje voor laagje parels uit de Nederlandse muziekscene.

HOE TE BELUISTEREN:

Je kunt de Classic Track podcasts vinden in de NPO Radio 2 app of via www.nporadio2.nl/podcasts.

Ook kun je in je favoriete Podcast-player (iTunes en Stitcher) zoeken op 'Barts Classic Track', of gebruik een van onderstaande links:

Meer Classic Tracks van Bart vind je in de YouTube-playlist Barts Classic Track NL en in de YouTube-playlist Barts Classic Tracks.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie