Programma

SingleScoop met Sander Guis

  1. Nieuwschevron right
  2. SingleScoop met Sander Guis

Elke zaterdagochtend neemt Sander Guis tijdens Music Matters een bekende artiest op de hak met de Singlescoop. Luister hier een paar van de leukste Scoops terug!

Beyoncé

Een verkleedkamer met gebroken witte muren, een gloednieuwe toiletbril en rood toiletpapier. Het is maar een kleine greep uit de waslijst aan eisen die Beyoncé stelt wanneer zij aan het touren is. Genoeg inspiratie voor Sander, die samen met zangeres Esther Robinson een SingleScoop maakte over de pop diva.

John Mayer

Zijn concert in Ziggo Dome was binnen 10 minuten al uitverkocht, wat ongetwijfeld zal komen door John Mayer zijn leuke persoonlijkheid. De womanizer heeft al een behoorlijke lijst aan beroemde exen op zijn naam staan, waaronder Jennifer Aniston, Taylor Swift en Katy Perry. Sander probeert het charisma van de zanger te evenaren in de SingleScoop!

Rihanna (Mikky Ekko)

Dat Rihanna inmiddels een superster mag worden genoemd is duidelijk, maar je fans drie uur laten wachten voor je concert is onacceptabel. Dat vond Sander ook, en in de rol van Mikky Ekko, die Rihanna vergezelt in het nummer 'Stay', zingt hij de zangeres toe waarom hij genoeg van haar streken heeft gehad.

Oasis

Het herkenbare deuntje van Wonderwall was de perfecte melodie voor een lied over de broers van Oasis. De mannen zijn snel geïrriteerd en dat is ook terug te horen in de Scoop, waar wordt gezongen over een dag waarop hen niks mee zit.

Music Matters
Presentatie: Sander Guis
zaterdag & zondag
van 06:00 tot 09:00

Ster advertentie
Ster advertentie