Programma

Winnaars Gouden RadioRing Gala

  1. Nieuwschevron right
  2. Winnaars Gouden RadioRing Gala

Bert Haandrikman en Gerard Ekdom vielen in de prijzen tijdens het RadioRing Gala!

Gouden RadioRing

Bert Haandrikman en zijn team winnen de Gouden RadioRing 2016! Een heel mooie afsluiting natuurlijk van het ene programma, waarvan de opvolger inmiddels in het weekend te horen is: Hier Is Haandrikman, zaterdag van 09.00 tot 12.00 uur en zondag van 16.00 tot 18.00. Gefeliciteerd Bert & Co!

Zilveren RadioSter Man

Gerard Ekdom heeft tijdens het gala de prijs voor beste dj in de wacht gesleept, de Zilveren RadioSter Man. Gefeliciteerd, Gerard! Je hoort Gerard natuurlijk elke ochtend in zijn Ekdom In De Ochtend van 6.00 tot 9.00 op onze lieve zender. Daarnaast hoor je 'm, als je wakker bent, van zaterdag op zondag van 00.00 tot 02.00 in 'Ekdoms Funky Weekend Trip'.

Zilveren RadioSter Vrouw

De beste radiovrouw van Nederland is volgens het publiek: Eva Koreman. Ze presenteert bij onze 'buren' van NPO 3FM in het weekend.

Marconi Award Beste Zender

Radio 538 wint de Marconi Award voor beste zender. Tussen de vele prijzen voor NPO pakt de commerciële zender een belangrijke prijs.

Marconi Impact Award

De Radio 1 Sportzomer was erg succesvol. Volgens de jury is het de makers gelukt om een journalistieksportprogramma te maken.

Marconi Aanstormend Talent

Eva Cleven wint de Marconi Aanstormend Talent Award. Eva is 30 jaar en presenteert bij FunX/VPRO. Ze begon met mixtapes maken in haar kamertje en is zielsgelukkig in een radiostudio.

Marconi Oeuvre Award

Niemand minder dan Herman van Veen komt Tineke de Nooij vertellen dat ze de Marconi Oeuvre Award 2016 heeft gewonnen. Ze maakt al radio sinds 1962 en gaat door ‘zodat ik oud en krakkemikkig ben’.

Gouden RadioRing Gala

Zowel de Gouden RadioRingen (voor beste programma's) als de Zilveren RadioSterren (voor de beste mannelijke en vrouwelijke radiopersoonlijkheden) werden op donderdag 19 januari uitgereikt tijdens het Gouden RadioRing Gala in Theater Gooiland in Hilversum. Hier werden ook de Marconi Awards voor aanstormend talent uitgereikt, evenals de Marconi Oeuvre Award en de prijs voor het beste radiostation.

Ster advertentie
Ster advertentie