Programma

Zieke Seven (11) ontwerpt crewshirt NPO Radio 2 Collecte Drive-in

  1. Nieuwschevron right
  2. Zieke Seven (11) ontwerpt crewshirt NPO Radio 2 Collecte Drive-in

Van 31 augustus tot en met 4 september steunen wij de collecteweek van KWF Kankerbestrijding met de NPO Radio 2 Collecte Drive-in. Het crewshirt voor die week is gemaakt door een heel bijzondere en piepjonge ontwerper.

Het shirt is namelijk ontworpen door de 11-jarige Seven. De talentvolle designer heeft Neuroblastoom (een kwaadaardige tumor van het sympathisch zenuwstelsel) en kwam bij ons in beeld toen hij eind juni een ontroerend verzoekje deed in De Timur Timur Show. Seven vroeg bij Timur een plaatje aan voor zijn moeder. Hij is haar namelijk heel erg dankbaar voor alles wat zij voor hem doet. "Bedankt dat je me altijd helpt. Ook met het maken van mijn shirts", zegt hij in de show.

Seven maakt diepe indruk

Je leest het goed: Seven maakt zijn eigen shirts. De ontwerper heeft altijd al de droom gehad om een eigen kledinglijn te hebben. Toen hij ziek werd is hij het gewoon gaan doen. Het krachtige verhaal van Seven heeft diepe indruk op ons gemaakt en daarom besloten wij hem te vragen om het crewshirt voor onze actieweek rondom de collecte van KWF Kankerbestrijding te maken.

Tot ons grote geluk zei Seven volmondig 'ja!'. Na weken hard werken en tekenen kreeg hij het t-shirt in de studio uitgereikt door Rob Stenders.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

NPO Radio 2 Collecte Drive-in

De NPO Radio 2 Collecte Drive-in begint maandag 31 augustus om 12.00 uur en duurt tot en met vrijdag 4 september 16.00 uur. Kijk voor meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen op onze speciale actiepagina.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie