Programma

Bart, 3Js, Krystl en luisteraars spelen 'Fix You' voor Minouche

  1. Nieuwschevron right
  2. Bart, 3Js, Krystl en luisteraars spelen 'Fix You' voor Minouche

Dit was heel bijzonder: Bart verzamelde deze week de 3Js, Krystl, een hele hoop gitaristen en een koor om ‘Fix You’ te spelen voor Minouche, die net geopereerd is vanwege kanker, en voor iedereen die te maken heeft gehad met deze ziekte.

Speciaal voor Eric en Minouche

Tijdens de eenmalige Collectebonanza-uitzending van Matthijs van Nieuwkerk en Leo Blokhuis komt er een verzoek binnen van luisteraar Eric. Hij wil Coldplays 'Fix You' aanvragen voor zijn vrouw Minouche, die vlak voor het telefoontje een operatie heeft ondergaan vanwege kanker. Bart Arens luistert op dat moment naar de uitzending en wordt geraakt door het fragment. Hij wil iets bijzonders voor Minouche doen en schakelt de hulp in van de 3JS, Krystl en de luisteraars om haar te verrassen.

De verrassing voor Minouche is tot stand gekomen in overleg met haar man Eric, het ziekenhuis en het KWF.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Klik hier als je de video niet kan zien

NPO Radio 2 Collecteweek

Van 3 tot en met 7 september kwam NPO Radio 2 tijdens de NPO Radio 2 Collecteweek in actie ten behoeve van KWF. Zo maakte Rob Stenders vijf dagen lang non-stop radio vanuit zijn eigen zolderkamer (inclusief bezoek van bekende vrienden), reden Wouter & Frank het hele land door om aan te bellen bij vijfduizend deuren, ging Timur in gesprek met patiënten in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis en organiseerde Bart “het grootste concert in een ziekenhuiskamer ooit” voor Minouche met ‘Fix You’ van Coldplay door hemzelf, de 3Js, Krystl en een hoop luisteraars.

Foto: AVROTROS

Ster advertentie
Ster advertentie