Programma

Foo Fighters' Taylor Hawkins werkt samen met Roger Taylor en Joe Walsh

  1. Nieuwschevron right
  2. Foo Fighters' Taylor Hawkins werkt samen met Roger Taylor en Joe Walsh

De meeste mensen kennen Taylor Hawkins als drummer van Foo Fighters. In 2004 richtte hij echter zijn eigen bandje op: The Coattail Riders. Die band trekt op het nieuwste album een blik met topmuzikanten open.

The Coattail Riders werd in 2004 opgericht en bestaat uit Taylor Hawkins, Chris Chaney, Gannin Arnold en Nate Wood. In deze band is Hawkins niet alleen te horen als drummer, maar neemt hij ook zangpartijen voor zijn rekening.

Get The Money

De band is inmiddels toe aan album nummer drie, Get The Money, dat op 8 november uitkomt. De plaat bevat tien nummers en op een aantal van deze tracks krijgen The Coattail Riders hulp van een paar reusachtige namen uit de popgeschiedenis. Zo bevat het album onder andere gastoptredens van Dave Grohl en Pat Smears (zijn bandmaten bij Foo Fighters), Roger Taylor (Queen), Joe Walsh (o.a. Eagles), Duff McKagan (Guns 'n Roses) en Nancy Wilson (Heart).

'Best of You'

Het eerste nummer 'Crossed the Line' is al uitgebracht en bevat een knipoog naar de Foo Fighters-hit 'Best of You'. Benieuwd? Beluister de track hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie