Programma
KRO-NCRV

Jouke en Karlijn blikken terug op Boer zoekt Vrouw: 'Het is heel intensief'

foto: Linelle Deunk - KRO-NCRV
  1. Nieuwschevron right
  2. Jouke en Karlijn blikken terug op Boer zoekt Vrouw: 'Het is heel intensief'

Het heeft enkele weken geduurd, maar tijdens de reünie in de laatste aflevering van Boer zoekt Vrouw zagen we welke stellen nog samen zijn. Jouke en Karlijn zijn nog steeds stapelverliefd en blikken terug op hun deelname aan het programma bij Wout2day.

Na alle speeddates, dagdates, de logeerweek en de citytrips, zag heel Nederland hoe boer Jouke en Karlijn nog steeds heel gelukkig zijn met elkaar. Dat het zover heeft mogen komen heeft Jouke te danken aan een goede vriend die hem heeft opgegeven. “Ik dacht: ik word toch nooit gebeld. Er zijn zoveel honderden boeren die zich opgeven. Maar goed, dat liep even anders”, vertelt Jouke aan Frank tijdens Wout2day.

Zodra Karlijn zijn oproep voor Boer zoekt Vrouw voorbij ziet komen, maakt haar hart een sprongetje. Zo herinnert Karlijn: “Ik was eigenlijk wel meteen een beetje in de wolken.” Dat Jouke ook wel interesse heeft in haar mag duidelijk zijn. Ze mag zelfs een weekje logeren op de boerderij.

'Ik knapte bijna uit elkaar'

Hoewel de dames aan het begin nog op gelijke voet staan volgens Jouke, trekt Karlijn steeds meer zijn aandacht naar mate de week vordert. “Het is heel intensief. Je hebt gewoon een hele korte tijd om elkaar goed te leren kennen”, vertelt Karlijn over de logeerweek. Omdat het zo intensief is, ontstaat er ook heel snel iets volgens haar.

Er slaat een vonkje over tussen de twee en wanneer Jouke aangeeft dat hij graag met Karlijn verder wil, is ze erg gelukkig. “Nou ik knapte bijna uit elkaar. Ik was echt zo zenuwachtig heel de dag. Mijn hart kon ik bijna niet in m’n borstkas houden”, vertelt Karlijn.

De toekomst

De twee zijn erg gelukkig samen en boer Jouke doet ook echt zijn best om de romantiek erin te houden. “Hij is hartstikke lief en hij is daar misschien wel meer mee bezig dan ik.” Hoewel Karlijn nog een heel leven in Brabant heeft en ze enkel de weekenden samen hebben, wil het koppel in de toekomst graag samenwonen op de boerderij in Friesland.

Benieuwd hoe het met de andere stellen is afgelopen en wat Jouke en Karlijn zo leuk vinden aan elkaar? Beluister dan het volledige gesprek hieronder:

W2d - Even naboeren met Jouke en Karlijn!

Wout2day

Je hoort Wout2day van maandag tot en met donderdag van 18:00 tot 20:00 op NPO Radio 2. Met de lekkerste muziek om je avond mee te beginnen, een samenvatting van de dag en het nieuws van de avond.

Ster advertentie
Ster advertentie