Programma

Symphonica In Rosso met Simply Red

  1. Nieuwschevron right
  2. Symphonica In Rosso met Simply Red

Symphonica In Rosso wordt nóg rooier, want Simply Red is in 2017 de hoofdartiest het orkestrale concertevenement.

Opvolgers van Borsato

De bedenker van Symphonica In Rosso, zanger Marco Borsato, heeft donderdagavond bij RTL Late Night met Humberto Tan bekendgemaakt dat Symphonica In Rosso helemaal in het teken staat van Simply Red. De Britse band die bekend is van hits als 'Stars', 'Something Got Me Started', 'Fairground', 'Holding Back The Years', 'Sunrise' en 'If You Don't Know Me By Now' is op 25 en 26 oktober 2017 te zien in de Ziggo Dome te Amsterdam.

Wensenlijstje

De popgroep rondom Mick Hucknall wordt bijgestaan door Guido's Orchestra. Orkestleider Guido Dieteren hangt aan de lijn bij Gerard Ekdom om te vertellen over de show. Volgens hem heeft Simply Red-zanger Mick Hucknall alle Symphonica In Rosso-dvd's bekeken voor hij besloot om met een orkest op te treden. "Hij heeft miljoenen platen verkocht, dus hij doet alleen nog maar de dingen die hij écht leuk vindt", aldus Guido. Maar wie heeft de orkestleider zelf nog op zijn wensenlijstje staan? "Tom Jones en Robbie Williams!"

Kaarten

Nederlandse artiesten als Anouk, Doe Maar, Nick & Simon, Paul de Leeuw en Marco Borsato zelf waren het middelpunt tijdens eerdere edities van Symphonica In Rosso, maar ook internationale sterren als Sting, Diana Ross en Lionel Richie. De kaartverkoop voor Symphonica In Rosso is inmiddels gestart. Volgende week geeft NPO Radio 2 kaarten weg voor de show met Simply Red.

NPO Radio 2 presenteert Symphonica In Rosso met Simply Red
25 oktober 2017 | Ziggo Dome, Amsterdam

Ster advertentie
Ster advertentie