Programma

Bart verrast Darlyn live via e-mail met de TopSong

  1. Nieuwschevron right
  2. Bart verrast Darlyn live via e-mail met de TopSong

De TopSong gaat dit keer naar Amsterdamse band Darlyn. Ze scoorden al eerder een TopSong met ‘Stepping Stone’, maar ook ‘I Think We’re Alone Now’ heeft er nu één te pakken.

'Nee echt? Ik had het echt niet verwacht'

De bekendmaking van de TopSong liep dit keer iets anders. Bart had namelijk de gelukkige een mail gestuurd! Zangeres Diwa Meijman weet nog van niks wanneer ze de telefoon opneemt. "Lees maar gewoon hard voor wat erin staat", aldus Bart. Helaas lukt het hardop voorlezen niet helemaal. "Nee echt? Dat had ik echt niet verwacht", aldus een enthousiaste Diwa. "Ik kan het echt niet geloven."

Bart verrast Darlyn live via e-mail met de TopSong. Geen spam!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Darlyn

De zeskoppige Amsterdamse band doet het bijzonder goed. Ze speelden, en stonden op festivals in het buitenland. Darlyn omschrijft hun muziek zelf als ‘raw, rootsy & free’. In 2016 tourde de band met Niels Geusebroek en verzorgden ze de aftershow bij Mumford & Sons in Ziggo Dome.

‘I Think We’re Alone Now’

Komt het nummer je bekend voor? Dat zou goed kunnen, want naast het feit dat de track in een reclame van McDonalds zit, is het een bekende cover van Tiffany. Het nummer is oorspronkelijk van Tommy James & The Shondells en werd geschreven door Ritchie Cordell. Luister hieronder naar het origineel van het nummer:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

BELUISTER ALLE TOPSONGS

Wil je ‘I Think We’re Alone Now’ of één van de TopSongs uit het verleden luisteren? Abonneer je dan op onze speciale TopSong-playlist op Spotify.

Foto omslag: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie