Programma

Nothing But Thieves maakt indruk met orkestrale versie van 'Impossible'

  1. Nieuwschevron right
  2. Nothing But Thieves maakt indruk met orkestrale versie van 'Impossible'

De mannen van Nothing But Thieves hebben hun nieuwe single 'Impossible' opgenomen in de Abbey Road Studios en wat een resultaat!

'Impossible' is geproduceerd door Mike Crossey, een Britse producer die onder meer heeft samengewerkt met Foals, Twenty One Pilots en The 1975. Het nummer zal verschijnen op het nieuwe album Moral Panic. Fans kunnen alvast genieten van veel materiaal op het nieuwe album, want de Britten hebben eerder al 'Is Everybody Going Crazy?', 'Real Love Song' en 'Unperson' uitgebracht. Nu heeft de band dus ook 'Impossible' in een nieuw jasje gestoken door het op te nemen met een orkest in de iconische Abbey Road Studios in Londen. "Vanaf het moment dat we 'Impossible' schreven, wisten we dat we dit wilden doen. Maar om het te kunnen doen in de legendarische Abbey Road was een droom die uitkwam", aldus de band over het optreden.

Bekijk het optreden hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bart is fan

Ook onze Bart was erg te spreken over het bovenstaande optreden: "Het is wat mij betreft dé song van 2020. Zó mooi", aldus in Facebookbericht. In Aan de Slag! laat Bart Arens het nummers zelfs twee keer horen. "Ik vind het zo ontzettend gaaf gedaan. Ik draai 'm gewoon nog een keertje. Wat een plaat."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Top 2000

In 2019 stond Nothing But Thieves twee keer in de Top 2000. Met 'Sorry' op plek 691 en 'Amsterdam' op plek 727.

Foto omslag: screenshot

Ster advertentie
Ster advertentie