Programma

5 redenen om naar Het Festival van het Gebroken Hart te gaan

  1. Nieuwschevron right
  2. 5 redenen om naar Het Festival van het Gebroken Hart te gaan

Zie je op tegen Valentijnsdag? Niet getreurd, wij ook! Omarm je liefdesverdriet, vergeet rode rozen en vier samen met ons de schoonheid van hartenpijn tijdens Festival van het Gebroken Hart!

Wat je daar precies kan doen? Speciaal voor de mensen die zich dit afvragen hebben wij een mooi lijstje gemaakt. Je vervelen is namelijk het laatste waar je je zorgen om hoeft te maken op de vooravond van Valentijnsdag.

1. Geniet van live-optredens

We hebben een heleboel toffe artiesten voor je klaarstaan die het podium in Paradiso zullen betreden. Wie je kan verwachten? The Kik, huisband Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, Mell & Vintage Future, Judy Blank, Willie Wartaal en Marlijn Weerdenburg.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

2. 30 MINUTEN RAUW live vanuit Paradiso

Voor één keer neemt Ruud de Wild zijn podcast op voor publiek. En wel in de donkere kelder van paradiso. Mét een mystery BN'er. Dit moment mag je zeker niet missen als je fan bent van 30 MINUTEN RAUW.

3. Test je geluk in de tombola

Is jouw gebroken hart een lot uit onze Gebroken Hart Loterij? Beproef je (on)geluk in de tombola en maak kans op de mooiste troostprijzen. Niets lijmt een gebroken hart, maar we kunnen de pijn in ieder geval proberen te verzachten.

4. Versjes op maat

Dichter Lars van der Werf loopt rond met zijn typemachine en tikt speciaal voor jou een zalvend gedicht op maat. Jij vertelt je verhaal, hij tovert de woorden op papier.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

5. Feest mee op de afterparty

Natuurlijk sturen we je na zo'n emotionele rollercoaster niet zomaar naar huis! Dans na afloop samen met ons Valentijnsdag tegemoet tijdens de grote Dancing-with-myself-Disco-Show, onder de bezielende leiding van onze eigen Frank van 't Hof en Emmely de Wilt. We feesten met z’n allen zo hard, dat heel Nederland op Valentijnsdag een kater heeft.

Wil jij bij het Festival van het Gebroken Hart aanwezig zijn? Dat kan! Kijk hier voor alle informatie.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie