Programma

Mumford & Sons brengt nieuwe single uit

  1. Nieuwschevron right
  2. Mumford & Sons brengt nieuwe single uit

Het nieuwste album van Mumford & Sons is pas net een paar maanden uit. Toch heeft de band alweer een nieuwe track klaarliggen. Eentje die Delta nét niet haalde.

Toch is het nummer niet helemaal nieuw. Oplettende fans herkennen hem waarschijnlijk, aangezien 'Blind Leading The Blind' al vaker op de setlist heeft gestaan. Niet gek dus dat de band hem nu tóch nog als single uitbrengt.

Te laat voor Delta

Op de vraag waarom het nummer Delta niet heeft gehaald, is maar één antwoord. Het nummer was gewoonweg nog niet klaar. De band speelde het nummer al vaker live, maar er waren zo'n achtitien maanden nodig om het nummer te polijsten, verbeteren en aan te passen tot hij klaar was. Frontman Marcus Mumford vertelt erover in een officieel persbericht: 'We hebben het nummer al vaker achter de hand gehouden, maar we hebben hem niet op tijd af kunnen krijgen voor Delta. We zijn heel blij dat we hem eindelijk af hebben, want het was een uitdaging."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe muziek

Goed nieuws voor de fans, want het blijft niet bij deze single. Volgens het persbericht brengt Mumford & Sons in de lente van 2020 nog meer nieuwe muziek uit.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie