Programma

Marten Fisher is NPO Radio 2 Nieuwe Naam

  1. Nieuwschevron right
  2. Marten Fisher is NPO Radio 2 Nieuwe Naam

Coldplay laat in 2013 de hele wereld kennis maken met Marten Fisher. Omdat zijn nieuwe single te gek is, benoemen we hem tot NPO Radio 2 Nieuwe Naam!

Coldplay is fan

De Nederlandse singer-songwriter Marten Fisher heeft de zegen van Chris Martin gekregen. In maart 2013 wordt zijn videoclip 'Boulevard' gedeeld op de website van Coldplay. Een bizar grote eer voor een nog onbekende artiest. Marten is dan ook enorm trots op de gratis reclame.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Ekdom is ook fan

Vorig jaar scoort hij een zomerhitje met het nummer 'Solstice'. "Het is de soundtrack van mijn vakantie geworden", aldus Gerard Ekdom. Marten Fisher is bij Ekdom In De Ochtend te gast en vertelt dat er een nieuw album aankomt. Daar speelt hij ook zijn nieuwe nummer 'Crazy'. Alsof het nog niet crazy genoeg is, krijgt de zanger meer goed nieuws. Hij is de Nieuwe Naam van NPO Radio 2!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Nieuwe Namen-playlist

NPO Radio 2 laat je graag kennis maken met goede muziek van artiesten die jij misschien nog niet hebt ontdekt. Om die reden hoor je met grote regelmaat Nieuwe Namen op de playlist van NPO Radio 2. Benieuwd naar alle Nieuwe Namen? Abonneer je dan op onze NPO Radio 2 Nieuwe Namen-playlist op Spotify!

Ster advertentie
Ster advertentie