Programma

Herstel NL-voorzitter over besluiten van de overheid omtrent coronamaatregelen

  1. Nieuwschevron right
  2. Herstel NL-voorzitter over besluiten van de overheid omtrent coronamaatregelen

In de nieuwe aflevering van de PowNed-podcast Op Z'n Kop praten Marianne Zwagerman en Rick van Velthuysen met Herstel NL-voorzitter Robin Fransman.

In de aflevering deelt Fransman zijn mening over de besluiten van de overheid omtrent de coronamaatregelen. "Alles wat de overheid doet is blijkbaar gerechtvaardigd als angstig publiek gezondheid boven alles stelt: inclusief het liegen, het angst aanjagen en het overtreden van de wet", aldus Fransman.

Fransman luidt noodklok

Herstel NL ontstond uit een artikel van Fransman. De organisatie komt in actie tegen het coronabeleid van het kabinet. De groep stuitte daarbij op veel weerstand van zowel de politiek als wetenschappers. Tot doodsbedreigingen aan toe. Fransman luidt de noodklok want het is volgens hem wachten op een volgend virus. Het overgrote deel van Nederland heeft de lockdown en overige maatregelen voor zoete koek geslikt, wat betekent dit voor de toekomst? "We hebben in de media gezien dat redacties er bewust voor kozen om het overheids-narratief te verspreiden en alle kritiek tegen te houden. We hebben er als samenleving voor gekozen om jongeren en kinderen te beschadigen. We hebben mensen onteigend zonder compensatie van de geleden schade."

Luister hieronder de hele aflevering:

#20 - OP Z'N KOP! Met Herstel NL-voorzitter Robin Fransman - Op z’n Kop!

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie