Programma

Wie mag van jou als vipgast naar bankconcert Echt Jasper?

  1. Nieuwschevron right
  2. Wie mag van jou als vipgast naar bankconcert Echt Jasper?

Geen zin of tijd om 's avonds in een drukke concertzaal te staan, maar wel een fan van livemuziek. Jasper de Vries biedt je een exclusief Bankconcert aan als je KWF steunt.

Lekker onderuit gezakt op een fijne bank naar mooie livemuziek te luisteren. Niet met een biertje in je hand, maar met een kop koffie of thee. Niet met vijftienhonderd of vijfduizend man om je heen die continu door de muziek heen kletsen, maar met een select clubje mensen van de liedjes genieten. Dat kan!

Koning te rijk

Steun de actie van Jasper de Vries voor het KWF en jij of iemand die je het gunt wordt vipgast tijdens het eerstvolgende Echt Jasper Bankconcert. Je wordt opgehaald met een limousine, krijgt een champagneontbijt en je hebt een ereplek op de bank in NPO Radio 2-studio waar je mag genieten van een intiem concert van een topartiest. Je voelt je de koning te rijk.

Wie mag er van jou aanwezig zijn bij dit exclusieve Bankconcert? Laat het ons weten. Het geld is belangrijk, natuurlijk, voor het goede doel. Maar je motivatie minstens zo! Succes.

Marathon Live

Tijdens de themadag Marathon Live op 20 april halen onze dj’s de hele dag geld op voor KWF Kankerbestrijding. Lees meer over deze bijzondere dag en de dj-acties.

Marathon Live
DJ: Gerard Ekdom
20 april 6:00 - 22:00 uur
Esplanade, Almere
Steun onze dj's!

Ster advertentie
Ster advertentie