Programma
KRO-NCRV

Kings of Leon-drummer Nathan Followill heeft matchende tattoo met deze artiest

foto: @kingsofleon Instagram
  1. Nieuwschevron right
  2. Kings of Leon-drummer Nathan Followill heeft matchende tattoo met deze artiest

Deze week schijnt Emmely de Wilt haar Gouden Trommelvlies-schijnwerper op een modernere drummer. De broederband Kings of Leon breekt in 2008 door met het nummer Sex On Fire, en is daarna eigenlijk niet meer te stoppen qua populariteit.

Op jonge leeftijd verhuizen de broers Followill als familie naar Nashville, omringd door muziek begint het al snel te kriebelen. Zonder al te veel muzikale ervaring, maar met bakken vol passie, beginnen de drie broers Followill samen met hun neef de nu iconische band Kings of Leon. Tegenwoordig vullen ze stadions en concertzalen over de hele wereld.

BFF-ketting

Naast zijn relaxte drumstijl en backing vocals die hij op sommige nummers heeft hij een eigen stijl kunnen ontwikkelen. Maar het is een voor toch wel veel mensen onverwachte bromance die de aandacht trekt. Niemand minder dan Harry Styles is een van zijn beste vrienden, waar hij een ongewone, maar erg hechte band mee heeft opgebouwd.

Het is dan ook met de Harry dat hij een permanente herinnering aan hun relatie heeft. De Kings of Leon drummer deelt namelijk een matchende tattoo met de Britse popster. Foto's ervan zijn bijna niet te vinden, maar Nathan heeft ooit gezegd dat hij een BFF-ketting op zijn lichaam heeft staan. Zo eentje waarbij twee mensen allebei een half hart bij zich dragen die samengevoegd een heel hart vormen. Zoals twee hartsvriend(inn)en op de basisschool altijd droegen. Hoe leuk is dat!

Kijk hieronder de volledige ode van Emmely aan Nathan Followill:

Het Gouden Trommelvlies: Nathan Followill van Kings of Leon

Ster advertentie
Ster advertentie