Programma

Gavin James live

  1. Nieuwschevron right
  2. Gavin James live

De Ierse singer-songwriter Gavin James is live te gast bij de Roodshow en hij speelt de titelsong van zijn eerste studioalbum Bitter Pill.

Bitter Pill

Gavin James is net klaar met het opnemen van zijn eerste studioalbum dat vanaf januari in Nederland verkrijgbaar is. Bij de Roodshow speelt hij alvast de titelsong van het album 'Bitter Pill'. "Het nummer gaat over een meisje waarbij ik het verpest heb, maar toen ik erachter kwam dat ik dat had gedaan was het al te laat", aldus Gavin James.

Blij

Het afmaken van het album heeft even een tijdje geduurt. "Ik was veel weg en kwam steeds even terug om een klein beetje eraan te werken en daarom duurde het zo lang. "Bitter Pill" gaat over het leven van toen ik een klein kind was tot nu. Ik ben blij dat het af is."

De diepte in

Gavin James is fan van grote legendes als bijvoorbeeld Nat King Cole en Frank Sinatra met hele mooie diepe stemmen, maar zelf zingt hij een stuk hoger. "Ik zou ook graag zo zingen als alle oude jongens. Ik houd van hun stemmen." Gelukkig verblijdt hij ons vandaag met zijn eigen unieke stem.

Ster advertentie
Ster advertentie