Programma

Voltage eert Tom Petty in Top 2000 Café met cover van 'Mary Jane's Last Dance'

  1. Nieuwschevron right
  2. Voltage eert Tom Petty in Top 2000 Café met cover van 'Mary Jane's Last Dance'

De mannen van Voltage konden dit jaar zeker niet ontbreken bij de Top 2000 Stemweek. Na twee TopSongs, stonden ze vanochtend in het Top 2000 Café om 'Mary Jane's Last Dance' te coveren.

2020 mag dan een gek jaar zijn, voor Voltage was het wel hún jaar. Na jarenlang kei- en keihard werken, konden ze dit jaar eindelijk oogsten. Ze sleepten maar liefst twee keer een NPO Radio 2 TopSong binnen, met 'Wild And Blue' en 'She's Gone Like The Wind'. Ook waren ze dit jaar ineens overal te horen. "We gingen van geen airplay, naar ineens heel veel airplay", vertelt zanger Dave Vermeulen.

Tom Petty zit hen in het bloed

Voltage mag dan ook niet ontbreken tijdens de Stemweek. De band hoefde dan ook niet lang na te denken over welke Top 2000-klassieker ze wilden coveren. Ze speelden jaren geleden een tijdje een Tom Petty tribute en de keuze viel daarom al snel op 'Mary Jane's Last Dance'. "Tom Petty zit ons allemaal een beetje in het bloed en wij konden er eigenlijk niet omheen om hier Mary Jane's Last Dance ten gehore te brengen", legt Dave uit.

Check hun cover hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie