Programma
BNNVARA

Jan-Willem binnenkort aan de slag in First Dates restaurant

foto: BNNVARAfoto: BNNVARA
  1. Nieuwschevron right
  2. Jan-Willem binnenkort aan de slag in First Dates restaurant

Grote kans dat een First Dates ober of barman je binnenkort héél bekend voor gaat komen. Jan-Willem Roodbeen kreeg in Jan-Willem Start Op! namelijk een opmerkelijke verrassing.

Wie Jan-Willem Start Op! regelmatig luistert, zal het niet ontgaan zijn dat Jan-Willem dól is op datingprogramma's. Je hoort hem dan ook regelmatig praten over Lang Leve De Liefde en First Dates. Aangezien Jan-Willem vandaag jarig is, bedacht Jeroen een leuke verrassing voor hem. Die First Dates barman Victor vanochtend op NPO Radio 2 onthulde. "Het lijkt ons leuk als jij even een gastrolletje komt doen. Dus, ja, je bent aangenomen", vertelt Victor. Binnenkort zal Jan-Willem in een aflevering van First Dates te zien zijn als bediening of barman. Wat voor een uitgelaten reactie van Jan-Willem zorgde: "NEE! ECHT?! Oh, dat is echt leuk!"

Bekijk hieronder het hele fragment:

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag van 06:00 tot 09:00 uur op NPO Radio 2. Volg het programma op Instagram, Twitter of Facebook voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Ster advertentie
Ster advertentie