Programma
AVROTROS

Annemieke spreekt met de vierde afvaller van Wie Is De Mol?

foto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Annemieke spreekt met de vierde afvaller van Wie Is De Mol?

Wie Is De Mol? is in volle gang! Net als voorgaande jaren spreekt Annemieke met de afvallers tijdens Annemiekes A-Lunch.

Het 23ste seizoen van het populaire tv-programma speelt zich af in Zuid-Afrika. Anke de Jong, Annick Boer, Daniël Verlaan, Jurre Geluk, Nabil Aoulad Ayad, Ranomi Kromowidjojo en Soy Kroon zaten aan het begin van de aflevering nog in het spel.

Net zoals voorgaande jaren spreekt Annemieke Schollaardt exclusief in haar radioprogramma Annemiekes A-Lunch met de afvaller van iedere aflevering. Dit artikel bevat daarom logischerwijs spoilers. Lees niet verder als je nog niet de laatste uitzending hebt gezien.

Annemieke spreekt afvaller #4: Annick Boer

Waar moeten we beginnen? Er gebeurde behoorlijk wat in aflevering 5: het labyrinth, waar maar een schamele €300,- de pot in is gebracht. Of de opdracht met die gigantische badeend en François met z’n vliegtuig, waarbij er, ondanks dat ze die eend dat hele end de berg op hebben gesjouwd, helemaal geen geld is opgehaald. En dan had je natuurlijk ook nog die psychologische mindfuck van een executie.

Annemieke spreekt met actrice én afvaller Annick Boer, die van tevoren nog zo zeker was dat ze helemaal goed zat. Toen duidelijk werd dat Annick ondanks haar groene scherm tóch het spel moest verlaten, kwam de shock. Huilend kwam ze het afvallershotel binnen, zo vertelt ze bij Annemieke:


Annemieke spreekt met de vierde afvaller van Wie Is De Mol?

Quote

Je wordt heel hecht met elkaar, en dan werkt toch één van je maten je eruit. Dat is heel hard.

Annick Boer

Annemiekes A-Lunch

Je hoort Annemiekes A-Lunch maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur op NPO Radio 2.

Ster advertentie
Ster advertentie