Programma

De beste berichten van luisteraars: Nieuwe studio en Floor Jansen

  1. Nieuwschevron right
  2. De beste berichten van luisteraars: Nieuwe studio en Floor Jansen

We krijgen elke week zoveel appjes binnen dat we ze onmogelijk allemaal kunnen beantwoorden. Daarom maken we elke week een selectie berichten die we hier direct maar van antwoord voorzien!

Metalfans opgelet!

Tijdens Stenders Platenbonanza maakt Rob een hele hoop luisteraars blij door hun verzoeknummers te draaien. Maar deze week was heel speciaal voor metalfans. Speciaal voor het bezoek van Floor Jansen in de studio draait Rob een nummer van band Nightwish. Dat doet een hoop luisteraars goed!

Om het nog beter te maken treedt Floor Jansen op met het nummer 'Winner' die ze ook zong tijdens Beste Zangers. Super gedaan Floor!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ruud de Wildschotel

Elke week wordt er weer flink gelachen bij De Wild In De Middag tijdens Top 5 Over 5. Deze week was één van de vragen aan de luisteraars: 'Welke BN’ers kunnen op een menukaart?' Weet je niet wat daarmee wordt bedoeld? Deze luisteraars geven het perfecte voorbeeld!

Zoals altijd bedankt voor de 'zalige' inzendingen! Vergeet ook volgende week niet je antwoorden voor de Top 5 Over 5 naar Ruud de Wild(schotel) te sturen via onze NPO Radio 2-app.

Home sweet home

We zijn verhuisd! Na twintig jaar met veel plezier radio te hebben gemaakt in de oude studio, zijn we nu te horen vanuit nieuwe studio's. Bedankt voor alle leuke felicitaties.

Bij Jan-Willem Start Op heeft Duncan Laurence de eer om de állerlaatste plaat in te starten vanuit de oude studio. Een emotioneel moment!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Maar luisteraar Chrissy merkt op dat de studio wat aan de kleine kant is...

Dank je wel Chrissy! We hebben net als op onze vorige locatie twee studio's: een kleine en een grotere. En we hebben een prachtige ruimte waar bands kunnen spelen. We zijn er dus heel blij mee en mogen absoluut niet klagen!

NPO RADIO 2 APP

Wil je ook iets kwijt? Heb je een tip voor ons? Een verzoekje om muzikale steun? Laat het ons weten via onze NPO Radio 2-app, te downloaden voor Android of voor iOS.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie